Logis heeft zich de afgelopen periode volledig voorbereid op de heropstart van onze opleidingen vanaf maandag 4 mei zowel in onze opleidingscentra te Oudsbergen en Waarloos als bij u op de site.

Zo laten wij u graag weten dat wij volgende maatregelen getroffen hebben en zullen treffen om alle opleidingen op een veilige en verantwoorde manier te laten plaatsvinden:

Desinfecterende middelen
In beide opleidingscentra voorziet Logis op de meest aangewezen plaatsen de mogelijkheid om de handen te desinfecteren via dispensers.

Ook beschikt iedere instructeur over het nodige desinfecterende middel voor de opleidingen op verplaatsing.

Social distancing
Ten allen tijde wordt social distancing verplicht in de gebouwen van Logis. Wij hebben onze ruimtes zo heringericht dat deze voldoen aan deze norm (afstand van 1,5 m à 2 m).
Uiteraard houden wij ook rekening met de groepsgrootte en de indeling van onze praktijkoefenruimte zodanig de nodige afstand bewaard kan blijven.

Eveneens hebben wij een volledig circulatieplan opgemaakt voor onze centra te Oudsbergen en Waarloos. Dit circulatieplan zal uitgewerkt worden door duidelijk zichtbare markeringen en afsluitingen. Op deze manier kan de social distancing toegepast en gehandhaafd worden.

Mondmaskers
Ons personeel wordt voorzien van de nodige mondmaskers om die extra veiligheid te kunnen bieden.

Hygiëne
Zoals voorheen worden alle klinken, handvaten, toiletten en andere materialen regelmatig grondig gereinigd en gedesinfecteerd.

Handdoeken worden vervangen door wegwerpdoekjes.

In de leslokalen krijgt iedere cursist een vaste plaats toegewezen gedurende zijn/haar opleiding. Deze zal door de cursist onder toezicht van de instructeur ontsmet worden na ieder gebruik.

De toestellen die gebruikt worden tijdens de praktijkopleiding zullen ook na ieder gebruik gedesinfecteerd worden onder toezicht van de instructeur. Op deze manier kan de volgende cursist veilig en onbezorgd de opleiding verderzetten.

Eveneens tracht Logis zoveel mogelijk alle lokalen te verluchten.

Broodjesmaaltijd
Aangezien Logis voorlopig geen broodjesmaaltijden meer voorziet, vragen wij iedereen vanaf maandag 4 mei zijn/haar eigen lunch mee te brengen.

Onze volledig uitgeschreven instructie wordt bij aanvang van iedere opleiding gecommuniceerd aan de cursisten. Deze zal ook uitgehangen worden in onze opleidingscentra.

Voor al uw vragen kan u ons steeds contacteren. Wij helpen u graag verder.

Bedankt voor uw steun en inzet! Wij hopen er samen met u nog een goed, veilig en vooral gezond jaar van te maken!