Kurt Vanoppen, heftruckchauffeur bij Carglass in Bilzen, werd afgelopen weekend met voorsprong gekroond tot ‘Beste Heftruckchauffeur van België’. Hij werd de winnaar van de Belgian LindeCup, een jaarlijkse wedstrijd georganiseerd door Motrac.

Om uit te maken wie van de 24 geselecteerde deelnemers uiteindelijk de finale mocht rijden, werden er 2 praktijkproeven georganiseerd: 1 waarbij precisie centraal stond, en 1 waarbij de focus voornamelijk op snelheid lag. Aanvullend was er nog een theoretische test met vragen over veiligheid, waarbij elke fout bijkomende strafseconden opleverde. De 5 deelnemers met de beste totaaltijden stootten vervolgens door naar de finaleproef. Hierin wist Kurt Vanoppen, de 48-jarige heftruckchauffeur uit Hasselt die werkt voor Carglass, de trofee binnen te halen.

Kurt Vanoppen is een cursist die al enkele keren voor diverse toestellen in opleiding is geweest bij Logis. Als opleidingscentrum zijn wij dan ook fier op Kurt met het behalen van deze mooie titel en prijs. Proficiat Kurt en doe zo verder! Uiteraard willen we Carglass ook bedanken voor de fijne samenwerking waaruit zulke resultaten voortvloeien.