Onze partners

VDAB

De missie van de VDAB is om in het belang van werkgevers, werknemers en werkzoekenden de arbeidsbemiddeling, begeleiding en opleiding te verzekeren, organiseren en bevorderen met het oog op de levenslange en duurzame inschakeling op de arbeidsmarkt van werkzoekenden en werknemers.

ESF

Het ESF investeert samen met Vlaanderen en Europa in arbeidskansen en kwaliteitsvolle loopbanen.
Vernieuwende projecten worden opgezet om maatschappelijke uitdagingen op de arbeidsmarkt aan te gaan.

TRAVI

Travi , de nieuwe naam van VFU (Vormingsfonds voor Uitzendkrachten), is de expert in opleiding van uitzendkrachten en kandidaten. Je kan er terecht voor advies over opleidingen of het aantrekken van talent in de uitzendsector. Travi staat voor training voor interim, mét impact, zodat uitzendkrachten nog sterker staan op de arbeidsmarkt!

GLOBIS

De dienstverlening die we u aanbieden, stoelt op drie pijlers: training op vraag en op maat van uw bedrijf, coaching op de werkvloer en het bepalen van het potentieel en de doorgroeimogelijkheden van uw (kandidaat) medewerkers. Dienstverlening, juist. Wij zoeken vanuit onze expertise samen met u naar de optimale match, op basis van uw specifieke situatie, binnen uw bedrijf en op uw werkvloer. Onze uitvalsbases liggen in Opglabbeek en Antwerpen, maar we komen graag ook bij u ter plekke.

RTC LIMBURG

RTC Limburg is een vruchtbare kennisbodem voor Techniek & Technologie, waar individuen, scholen, bedrijven en instanties kunnen groeien in samenwerkingsverband om Limburg als regio een sociaaleconomische voorsprong te kunnen geven.

SYNTRA LIMBURG

SYNTRA Limburg organiseert praktijkgerichte opleidingen voor iedereen die ondernemend is en zich verder wil ontplooien. Je kennis bijschaven, een nieuw beroep leren, een gerichte bedrijfsopleiding of opleiding op maat… het kan bij SYNTRA. Dit voor elke sector, niet alleen ‘s avonds, maar ook overdag. Er zijn 6 campussen in Limburg: in Genk, Hasselt, Maaseik, Neerpelt, Tongeren en Westerlo.

FORTIO BEDRIJFSOPLEIDINGEN

Ondersteun uw werknemers om beter te presteren. Verscherp hun competenties, geef richting aan hun groei en versterk meteen ook uw bedrijf. Bij FORTIO maken we opleidingen op maat van uw medewerkers en uw bedrijf. Wij luisteren graag naar uw noden!