Intern transport zonder ongevallen? Eigen opleidingscentra intern transport? 17 trainers intern transport vast in dienst? Opleidingen logistiek mét ISO-certificaat? Da's Logis.

Dries
Erik

Veilig en efficiënt intern transport

Logis is dé specialist in opleiding en advies voor intern transport. Met een vast team ervaren instructeurs, garanderen we opleidingen op maat van jouw noden. In een van onze opleidingscentra, of bij jou on site. Gefocust op efficiëntie, praktijkervaring en veiligheid.

Mensen opleiden is vertrouwen geven

Logo VDAB
Logo medegefinancierd door de Europese Unie

Bijzondere band met de VDAB

Als gespecialiseerd opleidingscentrum voor intern transport is Logis trots op de bijzondere band met zijn grote broer VDAB. Onze verregaande samenwerking stelt ons in staat om werkzoekenden te voorzien van hoogstaande opleidingen en certificeringen die naadloos aansluiten bij de verwachtingen en eisen van de arbeidsmarkt. Zo verkleinen we de kloof tussen vraag en aanbod, en helpen we cursisten om met vertrouwen en vakkennis hun carrière te starten, of daar dankzij degelijke opleiding in door te groeien. In het voordeel van zowel de werknemer als de werkgever.

Voor welke subsidies komt jouw bedrijf in aanmerking?

Investeren in opleiding weegt altijd op tegen de kost van een arbeidsongeval.


Om nog te zwijgen over de gevolgen voor de betrokken persoon, zijn team en je hele bedrijf.
Wist je trouwens dat je voor je opleiding in veiligheid in aanmerking komt voor subsidies van de overheid? 

Man in maatpak en met een veiligheidshelm. Zeecontainers in de achtergrond.

10 goede redenen om te kiezen voor een opleiding van Logis.

Een groep lachende mensen met een fluovest en veiligheidshelm.

Mensen gemotiveerd weer aan de slag laten gaan, ook dát is Logis.

Kies je Logis-opleiding

Nieuws

ISO

Vernieuwing ISO certificaat

10/07/2024

Met trots willen wij u informeren dat LOGIS succesvol de verlenging heeft behaald van het ISO-9001-certificaat. Dit certificaat bevestigt opnieuw onze toewijding aan het handhaven van de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. De verlenging van dit certificaat is het resultaat van onze voortdurende inspanningen om kwaliteit, efficiëntie en veiligheid te waarborgen in al onze processen. Het is een erkenning van het harde werk en de inzet van ons team om onze klanten en partners de best mogelijke service te bieden. We danken al onze medewerkers voor hun bijdrage aan dit succes en onze klanten en partners voor hun voortdurende vertrouwen in LOGIS.

Lees meer
ehbo

Uitbreiding opleidingsaanbod

29/06/2024

Om jullie nog beter tot dienst te zijn, bieden wij sinds kort nieuwe trainingen aan. Deze opleidingen worden vakkundig gegeven in samenwerking met Vantricht Solutions: EHBOBasis. Bijscholing. . BrandKleine blusmiddelen. Interventieploeg. . IndustrieBesloten ruimte. Radiocommunicatie. (On)Afhankelijke ademlucht. Gaspakken. . Had je graag meer informatie over één van deze trainingen, aarzel zeker niet om onze sales verantwoordelijken vrijblijvend te contacteren!

Lees meer
vakantie

Na de vakantie weer aan het werk zonder ongevallen? Da's Logis.

24/06/2024

Autorijden verleer je niet.Of zwemmen. Of skiën.Maar als je het een tijdje niet meer hebt gedaan, moet je er toch weer even inkomen.Net zo met opnieuw aan de slag gaan na een deugddoende vakantie.Daarom biedt Logis jouw medewerkers begin augustusgraag een 'Welcome Back'-opleiding aan.Kwestie van hun skills meteen weer in de vingers te hebben.En de veiligheidsprocedures in het hoofd.Voor jullie productiviteit in het algemeen,maar zeker ook voor hun persoonlijke veiligheid!Meer weten? Suf naar onze opleidingen

Lees meer
bouwveiligheid

Basisveiligheid op tijdelijke en mobiele bouwplaatsen

31/05/2024

Vanaf 15/04/2024 moet iedereen op een tijdelijke en mobiele bouwplaats een basis veiligheidsattest hebben om zo de risico's hiervan goed te begrijpen. Tijdens deze training leren ze zowel de gevaren te herkennen bij hun eigen werk alsook dat van anderen. Werkgevers zijn verplicht om deze training aan te bieden aan al hun bouwvakkers.Bij Logis Opleidingscentrum bieden we dergelijke op maat gemaakte trainingen aan, zowel op locatie als bij ons in het opleidingscentrum. Onze ervaren instructeurs zorgen voor kwaliteits- trainingen die voldoen aan de specifieke behoeften van jouw organisatie. Specifieke basisveiligheidsopleiding Naast de basisveiligheidsopleiding, kunnen wij bijkomend specifiek ingaan op één van de volgende onderwerpen: basisveiligheidsopleiding voor de ruwbouwberoepen. basisveiligheidsopleiding voor de afwerkingsberoepen. basisveiligheidsopleiding voor de dakwerkberoepen. basisveiligheidsopleiding voor de wegenbouwberoepen. basisveiligheidsopleiding voor de schrijnwerkberoepen.

Lees meer

Wat klanten over ons zeggen

Contacteer ons

Ter bescherming van uw persoonsgegevens maakt Browsbox gebruik van de reCAPTCHA-technologie van Google. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn daarop van toepassing.